000 | 01024nam a22002657a 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c6692 _d6692 |
||
001 | UTEA | ||
005 | 20220805152819.0 | ||
006 | g||||gr||||||01 nz | ||
007 | ta | ||
008 | 181011s2016 sp |||||||||||||||||cat|| | ||
020 | _a9788490773307 | ||
040 |
_autea _cutea |
||
041 | _aspa | ||
082 |
_a641.872 _bC75C 2016 _222 |
||
100 | 1 | 0 |
_aColl, Lluís _q(Coll Nicolau) _931742 |
245 | 1 | 3 |
_aEl vi i el seu servei : _bmanual de sommelieria. |
260 |
_aMadrid: _bSíntesis, _c 2016 |
||
300 | 0 |
_a189 páginas; _bilustraciones, columnas, gráficos, mapas; _c26 cm. |
|
500 | 0 | _aCubierta posterior "Hoteleria i turisme" | |
505 | 0 | _aIntroduccio a la cultura del vi -- La planificacio del celler -- El tast de vins -- Viticultura i enología -- Crianca i embotellament -- Vins especials -- La carta de vins -- El servei del vi. | |
650 | 0 |
_aServicio del vino _926637 |
|
650 | 0 |
_aBebidas alcohólicas _926532 |
|
650 | 0 |
_aServicio de bar _910077 |
|
942 |
_2ddc _cBK _e2022-08-05 _zCirila Celinda Molina Chirinos |