000 01024nam a22002657a 4500
999 _c6692
_d6692
001 UTEA
005 20220805152819.0
006 g||||gr||||||01 nz
007 ta
008 181011s2016 sp |||||||||||||||||cat||
020 _a9788490773307
040 _autea
_cutea
041 _aspa
082 _a641.872
_bC75C 2016
_222
100 1 0 _aColl, Lluís
_q(Coll Nicolau)
_931742
245 1 3 _aEl vi i el seu servei :
_bmanual de sommelieria.
260 _aMadrid:
_bSíntesis,
_c 2016
300 0 _a189 páginas;
_bilustraciones, columnas, gráficos, mapas;
_c26 cm.
500 0 _aCubierta posterior "Hoteleria i turisme"
505 0 _aIntroduccio a la cultura del vi -- La planificacio del celler -- El tast de vins -- Viticultura i enología -- Crianca i embotellament -- Vins especials -- La carta de vins -- El servei del vi.
650 0 _aServicio del vino
_926637
650 0 _aBebidas alcohólicas
_926532
650 0 _aServicio de bar
_910077
942 _2ddc
_cBK
_e2022-08-05
_zCirila Celinda Molina Chirinos